0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

Вече повече от десет години фирма СПА ТРЕЙД ООД е официален представител за България на DRV Phytolab group - реномирана испанска компания за производство на първокласна професионална козметика, дистрибутираща в над 80 страни в света. DRV Phytolab груп представлява марките ANESI – бяла козметика за лице и тяло, Depileve – кола маска, продукти и аксесоари за професионална епилация; Crisnail – грижа за ръцете, продукти за маникюр и педикюр; Ramason - технологично оборудване за салони за красота и СПА центрове, Sea Bronze, Belfeet и Velona. Основни световни пазари са страни като Франция, Германия, САЩ, Япония, Австралия, със свои дъщерни дружества в Маями САЩ, Париж, Хонг Конг и Сантяго в Чили. Групата има собствени лаборатории ANESI Laboratories и производствени мощности /Phytolab/ в Мадрид, Испания.

СПА ТРЕЙД ООД е и официален вносител на френска професионална козметика Thalaspa. Продуктите са произведени от водорасли и минерали, извлечени от чистите води на световния океан, на западния бряг на Франция, в провинция Бретан. В момента производството на Thalaspa обхваща пълния спектър от ресурси  за изпълнението на процедури за таласотерапия, балнеолечение и масажи и присъства в над 25 държави по света.

СПА ТРЕЙД ООД разполага с два офис-магазина в гр. София и гр. Русе и извършва дистрибуция с куриерски фирми Спиди и Еконт на територията на цялата страна.

 

  • Адрес в гр. София: кв. Манастирски ливади - запад, ул. Лъвски рид №14, телефон за контакт: 0878 436 627 
  • Адрес в гр. Русе: ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8, телефони за контакт: 082 820 078 ; 0878 436 623

 

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top