0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

Нови продукти

Продуктът е наличен

Антибръчков масажен крем

Професионален антибръчков масажен крем за лице, специално разработен за продължителен масаж без натоварване на кожата, с екзотично масло от Shea, масло от Манго, кокосово масло – активни съставки, които заздравяват кожната бариера, подобряват еластичността, подхранват и хидратират.

Единичен нагревател за патрони

Нагревател с противоплъзгаща основа за универсален патрон от 100 мл. Идеален за козметици, които трябва да се движат или за професионалисти, които се нуждаят от много нагреватели. Включва светлинен индикатор за включване / изключване и неплъзгаща се основа.

85,00 лв
Продуктът е наличен

Избелваща кола маска Cerazyme

Нова ексклузивна, патентована избелваща формула за кола маска на Depileve – изсветлява и изравнява тенa на кожата. Съдържа: Alpha-Arbutin, White Mulberry, подсилени с Gatuline® Spot-Light, Japanese Mandarin Peel, Karite Butter и масло от маково семе. Добавен е и слънцезащитен филтър SPF 20 за ...

Продуктът е наличен

Избелваща кола маска Cerazyme

Нова ексклузивна, патентована избелваща формула за кола маска на Depileve –изсветлява и изравнява тенa на кожата. Съдържа: Alpha-Arbutin, White Mulberry, подсилени с Gatuline® Spot-Light, Japanese Mandarin Peel, Karite Butter и масло от маково семе. Добавен е и слънцезащитенфилтър SPF 20 за защита ...

Продуктът е наличен

Микронизирани водорасли Ламинария

100% водорасли на прах от вида Laminaria Digitata Algae. Опаковка: 1,5 кг.

Продуктът е наличен

Микронизирани водорасли Фукус

Прах от микронизирани фукус водорасли. Формулата съдържа уникално богатство от минерали и микроелементи, които играят съществена роля за нашия метаболизъм. Опаковка: 1,5кг.

Страница 1 от 3

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top