0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

[284] Ампули Витамин С

Продуктът е наличен
Витамин С - професионални ампули
Споделете в

Опаковка: кутия от 6 бр.x 4 ml

Paraíso Cosmetics създаде лицева терапия, базирана на витамин С, с овлажняващи и антиоксидантни свойства, осигуряващи по-голяма яркост и стегнатост на лицето.

Един от най-големите проблеми в нашата кожа е, че с течение на времето губи еластичност, ако добавите и вредното въздействие на околната среда, като например излагането на замърсяване и слънцето, дермата става все по-непрозрачна, затова Витамин С е идеалното допълнение към средствата за подмладяване, за предотвратяване и коригиране на признаците на стареене, обединяването на цвета на кожата, за жизненост на лицето.

СВОЙСТВА НА ВИТАМИН С:

Антиоксидант:

Витамин С работи като антиоксидант, неутрализиращ свободните радикали, които причиняват стареенето на клетките. Витамин С забавя появата на признаците, получени от времето и вредите, причинени от факторите на околната среда.

Придава яркост:

Той насърчава производството на колаген на кожата, оставяйки кожата видимо по-ярка и по-стегната. Подобрява петната, причинени от възрастта и слънчевата радиация, уеднаквява тона и придава жизненост.

Хидратиращ агент:

Подхранва и овлажнява кожата в дълбочина, подобрявайки нейния външен вид и връщайки блясъка и изгубената текстура.

Регенератор:

С възрастта и с действието на свободните радикали, кожата губи способността си да се възстановява и регенерира. Витамин С, благодарение на фибробластите, упражнява своята функция чрез регенериране на клетките и стягане на тъканта.

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top