0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

depileve logo

Depilève е световен производител на кола маска и продукти за епилация, с дистрибуция в над 91 страни и работещ с над 120 по целия свят.                

Depilève вярва, че цялостната професионална епилация трябва да обхваща широка гама от козметични продукти, както преди, така и след полагане на кола маска, които да третират кожата, така че да се разкрие нейната красотата след епилация. Ето защо Depileve предлага огромно разнообразие и продукти, които се приспособяват към всякакъв тип косми, към всички видове кожа и към всички части на тялото. Системата за епилация на Depileve съчетава най-добрите козметични продукти с най-съвременна технология и най-точната методология.       

Depilève използва най-добрите съставки при производството на кола маска, парафин и кремове. Една от отличителните особености на кола маската е прецизният метод на избор на смоли, избрани с безупречно сцепление, цвят и стабилност. Прецизен контрол на качеството защитава формулата на продуктите, така че отличните резултати се повтарят отново и отново с всяка кола маска. С Depilève ще се наслаждавате на спокойствието, което върви ръка за ръка, работейки заедно с производител № 1 в света за кола маска, повишавайки комфорта и ефективността на всяка процедура, благодарение на специфичните продукти за домашна употреба, които подобряват резултатите от всяка професионална епилация.

Работата с Depilève е равна на престиж, успех и качество. Признат символ на отличието, който все повече се търси от все повече клиенти. Те знаят, че ще се насладят на процедура, пригодена за вида на кожата им, благодарение на кола маската, козметичните продукти и изключителната техника за работа на Depilève. С Depilève ще предложите на своите клиенти единствена по рода си процедура за красота, която ще посрещне всички нужди на клиентите и ще гарантира тяхното завръщане отново във Вашия салон.

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top