0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт
Уважаеми клиенти, новите изисквания на НАП към електронните магазини, налагат значителни разходи, които биха оскъпили продуктите ни. За да запазим атрактивни цените си, сайтът ще стане електронен каталог. Можете да поръчвате, като ни изпратите e-mail, да направите поръчка по телефона, или на място в магазина ни в гр.София.
Toggle Bar

[258] Крем за клетъчно обновяване

52,00 лв
Продуктът е наличен
Cellular Renewal Cream - Крем за клетъчно обновяване.
Стимулира биологичната активност на кожата и подпомага правилното възстановяване на клетките.

Можете да направите поръчка като:

Изпратите e-mail на :
- spa_trade@mail.bg или spa_trade@abv.bg
- по телефона:
0878 436627 – офис гр.София
0878 436623 – офис гр.Русе
- на място в магазина ни в гр.София:
кв. Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

Споделете в

Производител: ANESI, Испания - Продуктът е от серията Cellular 3

Опаковка: 50мл.

Този крем действа чрез стимулиране на клетките с помощта на внимателно подбрани биотехнологични активни съставки за лечение на трите основни научно доказани причини за стареенето на кожата, както и клетъчен интензификатор с фактори на епидермален растеж.

Съдържа:

  • Progeline. Биомиметичен трипептид, извлечен от Elafin: Първата биомиметична активна съставка на пазара, която потиска progerin-а. Този токсичен протеин се натрупва в кожата ни с течение на времето, което води до дефекти в ДНК-то ни и ускоряване на процеса на стареене. Клиничните проучвания показват, ремоделиране на контура на лицето и видимо намаляване на бръчките само за 28 дни.
  • Малцови секрети (Malt Secrets): Мощен антиоксидант, предпазва клетките на кожата от оксидативния стрес, една от основните причини за стареенето на кожата, също така предотвратява появата на петна по кожата. Неговото действие против свободните радикали е доказано в тестове за ефективност.
  • 3GF Комплекс: Стимулира биологичната активност на кожата и подпомага правилното възстановяване и обновяване на клетките. Има възстановяващ, стягащ и анти-ейджинг ефект, стимулира отбранителната система на кожата и изравнява тонуса на кожата на лицето.
  • Биотехнологичен екстракт от Acmella Oleracea: незабавен ефект върху мимическите бръчки. Намалява дълбочината им само за 5 минути. Съдържа голямо количество Spilanthol, молекула, която е доказала, че е бърз и прогресивен мускулен релаксант, който неутрализира микро-напреженията, отговорни за причиняване на мимическите бръчки. Той също така подобрява взаимодействието между клетките и колагеновите влакна, за стягане и уплътняване на дермата.

01 02 1

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен каталог

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top