0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

Гликолов пилинг - Клетъчно обновяване

45,00 лв
Продуктът е наличен
Гликоличен пилинг Cellular 3 - ексфолиант за лице, включващ гликолова киселина и алфа хидрокси киселини.
Споделете в

Производител: ANESI, Испания - Продуктът е от серията Cellular 3.

Опаковка: 30мл.

Текстура: гел

Най-съвременна технология ексфолиант, който съчетава гликолова киселина с алфа хидрокси киселини (AHA) за постигане на ефект на дълбок пилинг и обновяване на кожата на лицето.

Активни съставки и действие:

  • Glycodextrin: Гликолова киселина, капсулирана в циклодекстрин. Това е биотехнологичен продукт на растителна основа, който предпазва и стабилизира киселината и я освобождава по контролиран начин, гарантиращ постоянно и продължително присъствие на гликоловата киселина в кожата, което води до повишаване на нейната ефективност и намаляване на възможни раздразнения. Употребата веднъж седмично стимулира регенерацията на клетките, което води до по-мека и по-блестяща кожа. Свързана с алфа хидрокси киселините(AHA), тя отваря микроканалите между корнеоцитите, като това води до повишаване на възможността за проникване на всички активни съставки, прилагани след това.
  • PRONALEN AHA: Концентрат, изработен от маракуя, лимон, грозде и ананас. С общо съдържание на АНА от около 50% (млечна киселина, гликолова киселина, лимонена киселина и винена киселина). Тези органични киселини намаляват сближаването/кохезията на корнеоцитите, като по този начин намаляват дебелината на роговия слой. Те повишават нивото на хидратация на кожата. Крайният резултат е по-голяма гъвкавост в роговия слой на кожата и подобряване на хидратацията.

Начин на употреба: Нанесете върху лицето и шията, като избягвате зоната около очите и устните, които трябва да са напълно недокоснати. След 5 минути, почистете със салфетки, навлажнени с  вода

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top