0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

Бустер 3GF за клетъчно обновяване

45,00 лв
Продуктът е наличен
Серум за клетъчно обновяване, който стимулира биологичната активност на кожата и подпомага обновяването на клетките.
Споделете в

Производител: ANESI, Испания - Продуктът е от серията Cellular 3

Опаковка: 30мл.

Има гелообразна текстура.

Серумът (бустер) подпомага клетките да застанат в правилната позиция, в правилният размер. За да се разпознават взаимно и да останат заедно, трябва да има сигнали между тях. Тази междуклетъчна комуникация се състои главно от пептидни биорегулатори или растежни фактори (GF).

Тези фактори работят чрез взаимодействие с рецепторите, намиращи се в клетъчната мембрана, задействащи серия от верижни реакции, чиято задача е да регулират растежа, диференциацията или специализацията и клетъчния метаболизъм.

Растежните фактори (Growth Factors - GF), ексклузивни за лабораториите на Anesi, са синтезирани при използване растителни екстракти с помощта на биотехнологии и са капсулирани в липозоми, за да се гарантира дифузия във всички епидермални клетъчни структури.

Активни съставки:

  • GM-CSF: Стимулира биологичната активност на кожата и подпомага правилното възстановяване и обновяване на клетките. Стимулира отбранителна система, увеличава производството на нов колаген и повишава еластичността на кожата.
  • TGFb: Мощен стимулатор на протеините, намиращи се в извънклетъчната матрица (колаген, еластин, фибронектин и интегрин). Уплътнява отново кожата и подобрява клетъчната среда.
  • HGH: Увеличава епидермалната плътност, която се влошава с течение на времето, като я защитава от външни агенти и намалява дълбочината на бръчките. Също така работи пряко за намаляване на производството на меланин, за намаляване на появата на пъпки и изравняване на тонуса на кожата на лицето.

01 02 1

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top