0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт
Уважаеми клиенти, новите изисквания на НАП към електронните магазини, налагат значителни разходи, които биха оскъпили продуктите ни. За да запазим атрактивни цените си, сайтът ще стане електронен каталог. Можете да поръчвате, като ни изпратите e-mail, да направите поръчка по телефона, или на място в магазина ни в гр.София.
Toggle Bar

[261] Бустер 3GF за клетъчно обновяване

45,00 лв
Продуктът е наличен
Серум за клетъчно обновяване, който стимулира биологичната активност на кожата и подпомага обновяването на клетките.

Можете да направите поръчка като:

Изпратите e-mail на :
- spa_trade@mail.bg или spa_trade@abv.bg
- по телефона:
0878 436627 – офис гр.София
0878 436623 – офис гр.Русе
- на място в магазина ни в гр.София:
кв. Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

Споделете в

Производител: ANESI, Испания - Продуктът е от серията Cellular 3

Опаковка: 30мл.

Има гелообразна текстура.

Серумът (бустер) подпомага клетките да застанат в правилната позиция, в правилният размер. За да се разпознават взаимно и да останат заедно, трябва да има сигнали между тях. Тази междуклетъчна комуникация се състои главно от пептидни биорегулатори или растежни фактори (GF).

Тези фактори работят чрез взаимодействие с рецепторите, намиращи се в клетъчната мембрана, задействащи серия от верижни реакции, чиято задача е да регулират растежа, диференциацията или специализацията и клетъчния метаболизъм.

Растежните фактори (Growth Factors - GF), ексклузивни за лабораториите на Anesi, са синтезирани при използване растителни екстракти с помощта на биотехнологии и са капсулирани в липозоми, за да се гарантира дифузия във всички епидермални клетъчни структури.

Активни съставки:

  • GM-CSF: Стимулира биологичната активност на кожата и подпомага правилното възстановяване и обновяване на клетките. Стимулира отбранителна система, увеличава производството на нов колаген и повишава еластичността на кожата.
  • TGFb: Мощен стимулатор на протеините, намиращи се в извънклетъчната матрица (колаген, еластин, фибронектин и интегрин). Уплътнява отново кожата и подобрява клетъчната среда.
  • HGH: Увеличава епидермалната плътност, която се влошава с течение на времето, като я защитава от външни агенти и намалява дълбочината на бръчките. Също така работи пряко за намаляване на производството на меланин, за намаляване на появата на пъпки и изравняване на тонуса на кожата на лицето.

01 02 1

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен каталог

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top