0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

[425] Хидратиращ крем за ръце с A.H.A

10,00 лв
Продуктът е наличен
Кремът съдържа натурални плодови Алфа-хидрокси киселини (А.Н.А.), които спомагат за премахването на пигментните петна по кожата на ръцете и възпрепятстват образуването на нови. Използва се като завършващ крем при парафинова терапията. Дава още по-добър резултат за овлажняване и регенериране на кожата.
В домашни условия може да се използва за ежедневна грижа за ръцете, има лек ексфолиращ ефект, за подпомагане естественото обновяване на клетките на кожата.
Споделете в

Производител: DepilèveИспания.

Опаковка: 75мл.

Активни съставки:

  • Екстракти от: грозде, пасифлора, ананас, лимон, овес, алантоин, гликол, глицерил стеарат, хидролизиран колаген, урея, цитронелол.

Кремът съдържа натурални плодови Алфа хидрокси киселини (А.Н.А.), които спомагат за премахването на пигментните петна по кожата на ръцете и възпрепятстват образуването на нови. Използва се като завършващ крем при парафинова терапията. Дава още по-добър резултат за овлажняване и регенериране на кожата.

В домашни условия може да се използва за ежедневна грижа за ръцете, има лек ексфолиращ ефект, за подпомагане естественото обновяване на клетките на кожата. 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top