0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

Анти-ейдж терапия Небесна тайна с пластична маска

Продуктът е наличен
В постоянно търсене на нови формули, за да се сведе до минимум образуването на бръчки, ANESI създадоха продукт, наречен Celestial Secret (Небесната Тайна). Този уникален еликсир на младостта е разработен на основата на ЕКСТРАКТ ОТ МЕТЕОРИТ, комбиниран с допълнителни минерални и растителни съставки за цялостен режим, свързан с грижата за кожата на лицето. Тази изключителна съставка е много богата на калций, желязо и магнезий, позволява максимално ниво на пропускливост на кожата, което е неизвестно в други земни минерали.
Комплектът терапия включва:
1. Ензимен пилинг на прах;
2. Концентрат "Небесна тайна" Celestial Concentrate;
3. Peel-off Маска "Небесна тайна" Celestial Mask;
4. Еликсир "Небесна тайна" Celestial Secret Elixir
Споделете в

Производител: ANESI, Испания

С течение на годините тялото ни губи способност да усвоява калций, за разлика от други олиго-елементи и поради този дефицит нашата кожа губи плътността си. Силата на сцепление на клетките отслабва и се губи стегнатостта на кожата, появява се дехидратация и в резултат на това, започва ясно изразено формиране на бръчки.
Терапията "Небесната Тайна" (Celestial Secret) се бори с белезите на стареене на лицето чрез защита и стимулиране на клетъчната обмяна, както и подсилване на кожната бариера, като същевременно спомага за стягане на кожата, за да се сведе до минимум образуването на бръчки.

 Основни съставки:

Хематит екстракт (Hematite Extract), богат на желязо. Запълва бръчките отвътре.
Родохрозит екстракт (Rhodochrosite Extract), защитава клетките срещу излагане на ултравиолетовите лъчи.
* Olivine екстракт, минерал с вулканичен произход с анти-стрес ефект.
* Smithsonite екстракт, богат на цинк, помага за намаляване появата на тъмни петна.

Цялото богатство на растителния свят:

* Spilanthes Acmella Flower Extract: стимулира взаимодействието между клетките и дермалните фибри, за възстановяване текстурата на кожата и изглаждането й.
* Beech Bud Extract: екстракт от бук, дървото, което се счита за перлата на младостта, естествен агент, който стимулира насищането с кислород и подобрява овлажняването.

 Съдържание на професионалния комплект:

1. Ензимен пилинг на прах - Peeling Enzymatique: Ензимен пилинг (саше 15 ml), който изглажда и подобрява кожната структура, подпомагайки клетъчното обновяване. По време на терапията значително се повишава абсорбирането на активните съставки.

2. Концентрат "Небесна тайна" Celestial Concentrate: Неземен концентрат (саше 8 ml) - серум, с максимална концентрация на ключови съставки от терапията Celestial Secret. Помага за възстановяване на еластичността, стегнатостта и подсилва кожната бариера, за възвръщане на младежкия й вид.

3. Peel-off Маска "Небесна тайна" Celestial Mask (саше 30 gr.): Първата по рода си peel-off маска с висок запушващ (оклузивен) ефект. Подпомага дълбокото проникване на всички активни съставки. Богата е на Калций, Аргоново масло и Laminaria Algae (водорасло от Атлантическия океан), за дълбоко овлажняване и възвръщане на блестящ обновен вид на кожата.

4. Еликсир "Небесна тайна" Celestial Secret Elixir (туба 5 ml), Изключителен концентрат с метеоритен екстракт, ценни минерали и растителни екстракти – осигурява енергиен взрив за клетките. Стяга кожата, намалява отпуснатостта и образуването на бръчки, поради подновеното генериране на колаген.

       СТЪПКА ПО СТЪПКА:

  1. Махнете грима от очния контур. Почистете лицето, шията и деколтето с лосион Aqua Vital. Подсушете със салфетка.
  2. В купичка поставете от почистващата кислородна пяна  - Mousse Radiance Aqua Vital и добавете няколко капки от лосион  Aqua Vital. Разбъркайте с четка за лице до образуването на мус. Нанесете по цялото лице и шията, избягвайки очния контур. Почистете с лосион  Aqua Vital и подсушете.
  3. В купичка смесете Peeling Enzymatique (Ензимен пилинг) с 45 ml от лосион  Aqua Vital, до получаването на гъвкава паста. Нанесете плътен слой на лицето, до линията на врата, избягвайки очния контур. Оставете 3-5 мин. и после махнете с шпатула и влажна кърпа. Почистете с лосион  Aqua Vital и подсушете.
  4. След това можете да масажирате почистеното лице за стимулиране и по-лесно абсорбиране на съставките от кожата.
  5. Нанесете концентратът - Celestial Concentrate с плоска четка по дясната страна на лицето, направете ремоделиращ лицев масаж. Повторете с лявата страна.
  6. Смесете маската - Celestial Mask с 90 ml Минерална вода, докато се получи структурата на гел и нанесете на лицето, шията и деколтето. Оставете за 15 мин., след това махнете с едно движение, започвайки от деколтето.
  7. Нанесете накрая еликсира - Celestial Secret Elixir с лек масаж, до абсорбирането му. След това можете да нанесете и слънцезащитен крем против U.V. лъчите.  
  8. Завършете с лек масаж за довиждане и усещане за уелнес.

Продукт за домашна грижа : Еликсир "Небесна тайна" - Celestial Secret Elixir, 50ml.

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top