0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

Патрон Cerazyme с ДНК влакна

Продуктът е наличен
Предлага всички предимства на кола маската за подмладяване от серията Cerazyme DNA. Патронът е създаден за по-бързо нанасяне и премахване с ленти. Това позволява лесното и бързо нанасяне на големи участъци от тялото, като краката и гръб
Леко, но ефективно премахва косъмчетата, дори и при най-чувствителните видове кожа. Отваря порите, за да позволи навлизането в кожата на всички активните съставки,съдържащи се в кола маската - мморски ДНК фибри и естествения овлажняващ фактор (NMF).
Споделете в

Най-новото попълнение в серията на Depileve - Cerazyme DNA.

Нова формула за кола маска, със специален минерален състав, която предпазва от кожни реакции и е силно препоръчителна за най-чувствителните кожи. 
 

Активни съставки:

Естествен овлажняващ фактор (NMF Natural Moisturizing Factor):
NMF е естествената защита, която трябва да се предпази нашата кожа от дехидратация.  Това е комплекс от съставки - сред тях са аминокиселини, които, поради малкия си размер, притежават висока способност на проникване, като фокусират своето овлажняващо действие към най-дълбоките слоеве на кожата; Урея; Алфа-хидрокси киселини; и PCA - овлажняваща молекула, която увеличава капацитета на задържане на вода докато хидратира, омекотява и осигурява еластичност на кожата.
ДНК фибри:
Веригите на ДНК ревитализират кожата, защитават и ускоряват възстановяването на кожата, подобряват външния вид и качеството на тъканите. Това води до драстично намаляване на признаците на стареене, предотвратяване появата на бръчки и стягане на контура на лицето. Така се засилва защитата на нашата собствена ДНК в кожата и помага за запазване на генетичното информация, стимулиране на активността на гените, които са отговорни за възстановяване на щети на структурата на двойната спирала на ДНК.
В допълнение, имат регенеративни свойства, което води до по-голямо производство на кератиноцити, като епидермалната тъкан става отново по-плътна и по-устойчива на външни агресивни въздействия.
 

Действия:
• Премахва корена на косъма нежно и ефективно, с идеален резултат дори и за най-чувствителните кожи.
• Улеснява отваряне на порите по-доброто усвояване на активните съставки, прилагани със  серума и подсилени с кола маската.
• Елиминира мъртвите кожни клетки от повърхността, като я прави гладка и мека.
• Действа като осмотична маска, за подобряване на влагата на кожата и оптимизира проникването на активните съставки.
• Циркулацията на кръвта по периферната повърхност се увеличава, като подхранва, съживява и ревитализира слоевете тъкан.

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top