0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт
Уважаеми клиенти, новите изисквания на НАП към електронните магазини, налагат значителни разходи, които биха оскъпили продуктите ни. За да запазим атрактивни цените си, сайтът ще стане електронен каталог. Можете да поръчвате, като ни изпратите e-mail, да направите поръчка по телефона, или на място в магазина ни в гр.София.
Toggle Bar

[311] Термоактивна маска за тяло с водорасли 1000 ml

Продуктът е наличен
Термална маска за тяло от водорасли Fucus - затоплящи се водорасли, за антицелулитно лечение, елиминира локализираната мастна тъкан и целулита, стимулира, възстановява и подобрява състоянието на кожата, като й осигурява мекота и еластичност.

Можете да направите поръчка като:

Изпратите e-mail на :
- spa_trade@mail.bg или spa_trade@abv.bg
- по телефона:
0878 436627 – офис гр.София
0878 436623 – офис гр.Русе
- на място в магазина ни в гр.София:
кв. Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

Споделете в

Термална маска за тяло от водорасли - затоплящи се водорасли, за антицелулитно лечение, елиминира локализираната мастна тъкан и целулита, стимулира, възстановява и подобрява състоянието на кожата, като й осигурява мекота и еластичност.
Помага за облекчаване на някои мускулни заболявания. Особено ефикасно действа при ревматизъм, остеоартрит, лумбаго, и т.н.

Резултатите се усещат и виждат още след първата процедура.

Водорасли Fucus: Tова е високо ценено водорасло, което можем да открием по бреговете на Атлантическия океан, от Азорските острови до Гренландия. Съществува и в някои райони на Тихия океан. Основното използване на водораслите Фукус е заради източника на йод, основно хранително вещество за щитовидната жлеза. Фукус се оказа най-полезният източник за лечение на хипотиреоидизъм (ниска активност на щитовидната жлеза) и гуша. Чрез регулирането на функцията на щитовидната жлеза има подобрение във всички свързани симптоми, включително затлъстяване. Също така се използва за облекчаване на ревматизъм и ревматоиден артрит, както за вътрешна употреба, така и за външно приложение върху възпалени стави. Водораслото Фукус е известно също и със своите антицелулитни свойства. 

Количество: 1000 мл.

Професионален продукт - без парабени.

Произведено от Iberocelulosa Madrilena, Испания

Начин на работа:

I Вариант:

Добавете СТУДЕНА вода при 18 °С или 20 °С и разбъркайте, докато се образува хомогенна смес. Нанесете върху желаната област и обвийте с найлонов чаршаф.
Калта ще достигне температура от около 45 °С. След 20 минути отстранете /с душ или влажни кърпи/.

II Вариант:

Антицелулитна терапия с термозатоплящи се водорасли и парафин

Терапията включва:

Термоактивна маска за тяло с водорасли  Paraiso Cosmetics          1кг.  за 20 процедури)

Парафин                                                                                              450 g

Антицелулитен крем с отслабващо действие Paraiso Cosmetics   500 ml

Чаршафи за боди репинг                                                                     25 бр.

Осмотично фолио                                                                                300 m.                                                                  

Четка за парафин                                                                                           

*Разходна норма за 3 процедури (3 клиента):

450 g парафин + 50/70 g термозатоплящи се водорасли

Продължителност на процедурата: 45 мин.

Активни съставки в продуктите, действие:

*Термална маска за тяло от водорасли Fucus - затоплящи се водорасли, за антицелулитно лечение, елиминира локализираната мастна тъкан и целулита, стимулира, възстановява и подобрява състоянието на кожата, като й осигурява мекота и еластичност.

Водорасли Fucus: Tова е високо ценено водорасло, което можем да открием по бреговете на Атлантическия океан, от Азорските острови до Гренландия. Съществува и в някои райони на Тихия океан. Основното използване на водораслите Фукус е заради източника на йод, основно хранително вещество за щитовидната жлеза. Фукус се оказа най-полезният източник за лечение на хипотиреоидизъм (ниска активност на щитовидната жлеза) и гуша. Чрез регулирането на функцията на щитовидната жлеза има подобрение във всички свързани симптоми, включително затлъстяване. Също така се използва за облекчаване на ревматизъм и ревматоиден артрит, както за вътрешна употреба, така и за външно приложение върху възпалени стави. Водораслото Фукус е известно също и със своите антицелулитни свойства. 

*Антицелулитен крем с отслабващо действие - растители екстракти от морски водорасли Fucus, Laminaria. В тях се съдържат в големи количества минерали, които помагат за поддържането на здрава и красива кожа. Магнезият, например, укрепва добре мускулите, а калцият отговаря за укрепване на тъканите и костите. Калият извежда от организма излишните течности и шлаки. Всяко водорасло изпълнява  различна задача. Фукусът опъва епидермиса и извежда излишните течности, а ламинарията разгражда мазнините, затова много често се използва за антицелулитни процедури. 

- екстракт от бръшлян. Екстрактът от бръшлян има изключително мощно действие срещу целулита. Стяга кожата, намалява ефекта на портокаловата кожа, стимулира изхвърлянето на токсини и извеждането на натрупаните течности в междуклетъчните пространства. Активните съставки на екстрата от бръшлян са кофеиновата киселина, хиалуронова киселина и глюкозидът Hederacoside C. Те заглаждат кожата, водят до стягане, отвеждане на водата, която се задържа в клетките. Приложението му е не само за антицелулитен ефект, но и за така наречените „тежки крака”

- екстракт от полски хвощ (Horsetail). Полският хвощ действа стягащо, кръвоспиращо и обновява клетките. Чрез високото си съдържание на силициев диоксид стимулира метаболизма на кожата и укрепва съединителната тъкан, действа леко отводняващо. Това растение може да помогне и при трудно зарастващи рани. Преработено в козметични продукти, то спомага със своето високо съдържание на минерали за задържане на влагата в кожата. Полският хвощ се препоръчва особено за нормална към суха кожа, чувствителна и възпалена кожа.

- Азиатска Центела (Gotu Kola). Действието на екстракта се изразява в подпомагане на механизма на регенерация на клетките и стимулира изграждането на нови, здрави клетки. Допринася за възстановяването на еластина и колагена, стимулира кръвообращението и обмяната на веществата, укрепва стените на съдовете и прави кожата стегната. Контролира размера на порите, като подпомага тяхното свиване.

*Комбинацията на активните съставки в продуктите с парафинът засилва тяхното действие и по-лесното им проникване в кожата. Разтопения парафин, който покрива кожата, не пропуска въздуха, създава "парников ефект", порите се отварят и активните съставки на продуктите навлизат в кожата. Тъй като температурата се повишава, то притокът на кръв се ускорява, а в резултат от него се подобрява усвояемостта на продуктите .

                                                                Стъпка по стъпка :

  1. Постелете найлонов чаршаф за боди репинг, който ще оптимизира изпотяването.
  2. Нанесете Антицелулитен крем с отслабващо действие Paraiso Cosmetics. Втрийте крема чрез масажни движения.
  3. Разтопете парафина в специален уред на 65 ºC, след което намалете температурата на 55 ºC.
  4. Добавете 50 до 70гр. Термална маска за тяло от водорасли Fucus Paraiso Cosmetics. Разбъркайте добре с четката, за да се смесят парафина и водораслите.
  5. Поставете клиента в удобна за Вас позиция и нанесете плътен слой от получената смес.
  6. Обвийте с осмотично фолио двата крака. Обвийте кръста отделно, ако е необходимо третиране.
  7. Покрийте клиента с найлоновия чаршаф. Може да загреете предварително електрическо одеало. Оставете да действа 15 мин., за да се повиши циркулацията и подобри резултата от процедурата.
  8. Обелете маската настрани.
  9. Завършете процедурата с Антицелулитен крем с отслабващо действие Paraiso Cosmetics. Проведете 15-мин. антицелулитен масаж, до пълното абсорбиране на крема.

Продукти за домашна грижа:

Антицелулитен и стягащ комплект: 2 продукта Nirvana Spa

Съдържа: Скулптуриращ крем за тяло  BODY CREAM SCULPTOR - 200 ml
                   Стягащо масло за тяло  BODY OIL REAFIRM - 125 ml.

Състав: LITHOTHAMNIUM CALCAREUM, MAGNESIUM SULFATE, TALC, DISODIUM PYROPHOSPHATE, LAMINARIA DIGITATA.

 

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен каталог

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top