0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

Термоактивна маска за тяло с водорасли

Продуктът е наличен
Термална маска за тяло от водорасли Fucus - затоплящи се водорасли, за антицелулитно лечение, елиминира локализираната мастна тъкан и целулита, стимулира, възстановява и подобрява състоянието на кожата, като й осигурява мекота и еластичност.
Споделете в

Термална маска за тяло от водорасли - затоплящи се водорасли, за антицелулитно лечение, елиминира локализираната мастна тъкан и целулита, стимулира, възстановява и подобрява състоянието на кожата, като й осигурява мекота и еластичност.
Помага за облекчаване на някои мускулни заболявания. Особено ефикасно действа при ревматизъм, остеоартрит, лумбаго, и т.н.

Резултатите се усещат и виждат още след първата процедура.

Водорасли Fucus: Tова е високо ценено водорасло, което можем да открием по бреговете на Атлантическия океан, от Азорските острови до Гренландия. Съществува и в някои райони на Тихия океан. Основното използване на водораслите Фукус е заради източника на йод, основно хранително вещество за щитовидната жлеза. Фукус се оказа най-полезният източник за лечение на хипотиреоидизъм (ниска активност на щитовидната жлеза) и гуша. Чрез регулирането на функцията на щитовидната жлеза има подобрение във всички свързани симптоми, включително затлъстяване. Също така се използва за облекчаване на ревматизъм и ревматоиден артрит, както за вътрешна употреба, така и за външно приложение върху възпалени стави. Водораслото Фукус е известно също и със своите антицелулитни свойства. 

Начин на работа:

Добавете СТУДЕНА вода при 18 °С или 20 °С и разбъркайте, докато се образува хомогенна смес. Нанесете върху желаната област и обвийте с найлонов чаршаф.
Калта ще достигне температура от около 45 °С. След 20 минути отстранете /с душ или влажни кърпи/.

Количество: 1000 мл.

Професионален продукт - без парабени.

Произведено от Iberocelulosa Madrilena, Испания

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top