0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

[311] Термоактивна маска за тяло с водорасли 1000 ml

Продуктът е наличен
Термална маска за тяло от водорасли Fucus - затоплящи се водорасли, за антицелулитно лечение, елиминира локализираната мастна тъкан и целулита, стимулира, възстановява и подобрява състоянието на кожата, като й осигурява мекота и еластичност.
Споделете в

Термална маска за тяло от водорасли - затоплящи се водорасли, за антицелулитно лечение, елиминира локализираната мастна тъкан и целулита, стимулира, възстановява и подобрява състоянието на кожата, като й осигурява мекота и еластичност.
Помага за облекчаване на някои мускулни заболявания. Особено ефикасно действа при ревматизъм, остеоартрит, лумбаго, и т.н.

Резултатите се усещат и виждат още след първата процедура.

Водорасли Fucus: Tова е високо ценено водорасло, което можем да открием по бреговете на Атлантическия океан, от Азорските острови до Гренландия. Съществува и в някои райони на Тихия океан. Основното използване на водораслите Фукус е заради източника на йод, основно хранително вещество за щитовидната жлеза. Фукус се оказа най-полезният източник за лечение на хипотиреоидизъм (ниска активност на щитовидната жлеза) и гуша. Чрез регулирането на функцията на щитовидната жлеза има подобрение във всички свързани симптоми, включително затлъстяване. Също така се използва за облекчаване на ревматизъм и ревматоиден артрит, както за вътрешна употреба, така и за външно приложение върху възпалени стави. Водораслото Фукус е известно също и със своите антицелулитни свойства. 

Количество: 1000 мл.

Професионален продукт - без парабени.

Произведено от Iberocelulosa Madrilena, Испания

Начин на работа:

I Вариант:

Добавете СТУДЕНА вода при 18 °С или 20 °С и разбъркайте, докато се образува хомогенна смес. Нанесете върху желаната област и обвийте с найлонов чаршаф.
Калта ще достигне температура от около 45 °С. След 20 минути отстранете /с душ или влажни кърпи/.

II Вариант:

Антицелулитна терапия с термозатоплящи се водорасли и парафин

Терапията включва:

Термоактивна маска за тяло с водорасли  Paraiso Cosmetics          1кг.   -48лв (за 20 процедури)

Парафин                                                                                              450гр.-10,5лв.(кутия от 6 бр. 63.00лв.)

Антицелулитен крем с отслабващо действие Paraiso Cosmetics   500мл.-50лв.

Чаршафи за боди репинг                                                                     25бр.-22лв.

Осмотично фолио                                                                                300 м.-24лв.                                                                  

Четка за парафин                                                                                           -10лв.

*Разходна норма за 3 процедури (3 клиента):

450гр.парафин + 50/70гр. термозатоплящи се водорасли

   /10,5 лв./                / 2,40 лв./

*Себестойност на 1 процедура 4,30лв.+ консуматив около 5,00лв.

Препоръчителна цена за клиент: 40 лв.

Продължителност на процедурата: 45 мин.

Активни съставки в продуктите, действие:

*Термална маска за тяло от водорасли Fucus - затоплящи се водорасли, за антицелулитно лечение, елиминира локализираната мастна тъкан и целулита, стимулира, възстановява и подобрява състоянието на кожата, като й осигурява мекота и еластичност.

Водорасли Fucus: Tова е високо ценено водорасло, което можем да открием по бреговете на Атлантическия океан, от Азорските острови до Гренландия. Съществува и в някои райони на Тихия океан. Основното използване на водораслите Фукус е заради източника на йод, основно хранително вещество за щитовидната жлеза. Фукус се оказа най-полезният източник за лечение на хипотиреоидизъм (ниска активност на щитовидната жлеза) и гуша. Чрез регулирането на функцията на щитовидната жлеза има подобрение във всички свързани симптоми, включително затлъстяване. Също така се използва за облекчаване на ревматизъм и ревматоиден артрит, както за вътрешна употреба, така и за външно приложение върху възпалени стави. Водораслото Фукус е известно също и със своите антицелулитни свойства. 

*Антицелулитен крем с отслабващо действие - растители екстракти от морски водорасли Fucus, Laminaria. В тях се съдържат в големи количества минерали, които помагат за поддържането на здрава и красива кожа. Магнезият, например, укрепва добре мускулите, а калцият отговаря за укрепване на тъканите и костите. Калият извежда от организма излишните течности и шлаки. Всяко водорасло изпълнява  различна задача. Фукусът опъва епидермиса и извежда излишните течности, а ламинарията разгражда мазнините, затова много често се използва за антицелулитни процедури. 

- екстракт от бръшлян. Екстрактът от бръшлян има изключително мощно действие срещу целулита. Стяга кожата, намалява ефекта на портокаловата кожа, стимулира изхвърлянето на токсини и извеждането на натрупаните течности в междуклетъчните пространства. Активните съставки на екстрата от бръшлян са кофеиновата киселина, хиалуронова киселина и глюкозидът Hederacoside C. Те заглаждат кожата, водят до стягане, отвеждане на водата, която се задържа в клетките. Приложението му е не само за антицелулитен ефект, но и за така наречените „тежки крака”

- екстракт от полски хвощ (Horsetail). Полският хвощ действа стягащо, кръвоспиращо и обновява клетките. Чрез високото си съдържание на силициев диоксид стимулира метаболизма на кожата и укрепва съединителната тъкан, действа леко отводняващо. Това растение може да помогне и при трудно зарастващи рани. Преработено в козметични продукти, то спомага със своето високо съдържание на минерали за задържане на влагата в кожата. Полският хвощ се препоръчва особено за нормална към суха кожа, чувствителна и възпалена кожа.

- Азиатска Центела (Gotu Kola). Действието на екстракта се изразява в подпомагане на механизма на регенерация на клетките и стимулира изграждането на нови, здрави клетки. Допринася за възстановяването на еластина и колагена, стимулира кръвообращението и обмяната на веществата, укрепва стените на съдовете и прави кожата стегната. Контролира размера на порите, като подпомага тяхното свиване.

*Комбинацията на активните съставки в продуктите с парафинът засилва тяхното действие и по-лесното им проникване в кожата. Разтопения парафин, който покрива кожата, не пропуска въздуха, създава "парников ефект", порите се отварят и активните съставки на продуктите навлизат в кожата. Тъй като температурата се повишава, то притокът на кръв се ускорява, а в резултат от него се подобрява усвояемостта на продуктите .

                                                                Стъпка по стъпка :

  1. Постелете найлонов чаршаф за боди репинг, който ще оптимизира изпотяването.
  2. Нанесете Антицелулитен крем с отслабващо действие Paraiso Cosmetics. Втрийте крема чрез масажни движения.
  3. Разтопете парафина в специален уред на 65 ºC, след което намалете температурата на 55 ºC.
  4. Добавете 50 до 70гр. Термална маска за тяло от водорасли Fucus Paraiso Cosmetics. Разбъркайте добре с четката, за да се смесят парафина и водораслите.
  5. Поставете клиента в удобна за Вас позиция и нанесете плътен слой от получената смес.
  6. Обвийте с осмотично фолио двата крака. Обвийте кръста отделно, ако е необходимо третиране.
  7. Покрийте клиента с найлоновия чаршаф. Може да загреете предварително електрическо одеало. Оставете да действа 15 мин., за да се повиши циркулацията и подобри резултата от процедурата.
  8. Обелете маската настрани.
  9. Завършете процедурата с Антицелулитен крем с отслабващо действие Paraiso Cosmetics. Проведете 15-мин. антицелулитен масаж, до пълното абсорбиране на крема.

Продукти за домашна грижа:

Антицелулитен и стягащ комплект: 2 продукта Nirvana Spa

Съдържа: Скулптуриращ крем за тяло  BODY CREAM SCULPTOR - 200 ml
                   Стягащо масло за тяло  BODY OIL REAFIRM - 125 ml.

 

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top