0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт

Смесена и мазна кожа

Продуктът е наличен

Антибактериален серум за Т-зоната

Функции: 1. Серумът е силно концентрирана антибактериална субстанция, която регулира омазняването на кожата и премахва лъщенето. 2. Открива нежна, сияйна и матирана кожа. 3. Поддържа естествения овлажняващ фактор на кожата. 4. Възстановява баланса на влажност на кожата.

Продуктът е наличен

Ензимен пилинг

Функции: 1. Нежно отстранява мъртвия слой кожни клетки, който затруднява клетъчното дишане. 2. Подпомага клетъчната регенерация. 3. Притежава успокояващи свойства.

Продуктът е наличен

Лосион Контрол

Лосион за почистване на мазна и акнeична кожа. Функции -Възпрепятства появата на черни точки и пъпки.. -Не съдържа алкохол. -Богат на успокояващи активни съставки, използва се при мазни и смесени кожи.

Почистващ гел за лице - Gel Mousse

Гелообразна текстура. Обогатен с цинк и перуника за дълбоко почистване. Начин на употреба: Сложете малко количество от гела върху влажни ръце и разтрийте до получаване на пяна. Нанесете с кръгообразни движения по лицето, като избягвате очния контур.

30,00 лв
Продуктът е наличен

Почистваща маска Дермо Пюрифиант

Почистваща маска на прах. Освежава, почиства и тонизира кожата. Затваря разщирените пори. Функции: -Абсорбира и дренира кожните замърсявания. -Освежава, почиства и тонизира кожата. -Успокояващи свойства, възстановява рН баланса на кожата. -Затваря разширените пори. Подходяща за комбинирана и ...

Продуктът е наличен

Почистваща термална маска за лице

Гипсова маска за лице. Почистващата термална маска за лице е моделираща маска. Температурата на тази самозагряваща се маска ще се повиши с 15°C до 20°C над стайната температура, като остава комфортна за кожата на клиента. Процесът на загряване ще започне 4-5 минути след смесването на маската и ...

Страница 1 от 2

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин 

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top