0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

Фирма Спа Трейд ЕООД е официален вносител и дистрибутор за България на 3 испански бранда професионална козметика.

Нашите партньори PLANTAPOL S.L, IBEROCELULOSA MADRILEÑA S.L. и DRV Phytolab Group са високо реномирани компании за производство на първокласна професионална козметика.

С дългогодишна история и доказали се на световния пазар, успешно дистрибутират в над 80 страни по света марките Nirvana&Spa, Paraíso Cosmetics и ANESI Beaute.

Paraíso Cosmetics произвежда широка гама от козметични продукти с ексклузивни и иновативни формулировки. Марката предлага серии за лице, тяло, масаж, както и грижа за кожата след епилация.

Paraíso Cosmetics разработи луксозна линия за лице и тяло SPA PREMIUM, където избра най-мощните и високоефективни активни съставки, за да получи свежи и уникални текстури от своите формули.

Мисията на марката е да постига най-добри резултати, подкрепени от ефективни продукти  в обсега на професионалистите в областта на здравето и красотата. Тези ценности и фирмената философия са признати чрез различни награди като "Златният медал", присъден от Испанската асоциация на професионалистите по имидж (AEDEPI) и "Европейската награда за бизнес управление и иновации" от Асоциацията Европейска икономика и конкурентоспособност.
Paraíso Cosmetics присъства в основните специализирани медии в сектора на козметиката и красотата. Paraíso Cosmetics е спонсор и на конкурса за красота Мис Испания. Марката присъства на важни национални и международни панаири в света на естетиката, провежда обучения и майсторски класове.

Nirvana&Spa е професионалната линия спа козметика, създадена, за да улесни ежедневната работа на уелнес професионалистите в Спа центровете. Философията на марката се фокусира върху значението, което отдава на благосъстоянието и здравето на хората.

Освен традиционната козметика за локално приложение, която произвежда, Nirvana&Spa залага и на една нова концепция за красота ‘’отвътре’’, а именно производството на Нутрикозметика (хранителни добавки, създадени с естествени вещества, които концентрират селекция от природни богатства, като по този начин умножават ефективността си и действат от вътрешността на тялото).

Различните и разнообразни продуктови линии на Nirvana &Spa ги акредитира като един от най-добрите производители на продукти за красота и здраве. Марката предлага 100% качество и чистота, така че леченията с масла, кремове, ексфолианти и т.н. да бъдат напълно ефективни при клиентите.
Различните продуктови линии на Nirvana&Spa обхващат всички области на естетичното лечение, които професионалистите трябва да предложат за цялостно обслужване на своите най-взискателни клиенти. От  2020 г. Nirvana&Spa е част от Plantapol S.L. Фирма разработваща хр. добавки,  диетични, козметични, спортни и спа продукти, заела оптимална позиция на фармацевтичния пазар, както в страната, така и на пазарите в Европа,  Америка, Близкия изток и Африка.

Създадена преди 40 години в Испания, DRV Phytolab Group e компания с богат опит в козметичната индустрия. Предлагането на най-доброто качество и  надеждност се превръща в основната цел на търговската марка DRV Phytolab Group.

Днес DRV Phytolab Group дистрибутира в 110 страни и има свои собствени офиси в Маями, Париж, Хонконг и Чили.

Лабораторията и производството на продуктите са сертифицирани по най-високите международни стандарти за качество. Подборът на активни съставки и формулирането на цялата козметика ANESI е разработен и извършен от отдела за НИРДИ в лабораториите PHYTOLAB, с богат опит в областта на козметичните формулировки. Продукцията се произвежда и опакова  в собствена фабрика, с всички гаранции за качество и съвършенство, което доведе DRV Phytolab Group до превръщането й в един от първите водещи испански производители в професионалния сектор, който получи сертификатите ISO 9001 и GMP.

СПА ТРЕЙД ЕООД разполага с два офис-магазина в гр. София и гр. Русе и извършва дистрибуция с куриерски фирми Спиди и Еконт на територията на цялата страна.

  • Адрес в гр. София: кв. Манастирски ливади - запад, ул. Лъвски рид №14, телефон за контакт: 0878 436 627 
  • Адрес в гр. Русе: ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8, телефони за контакт: 0878 436 623

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

СПА ТРЕЙД ЕООД сключи договор BG16RFOP002-2.073-10827-C01 за предоставяне на финансова безвъзмездна помощ по схема BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

Наименование на проектно предложение: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

Основните цели на проекта са: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Очакваните резултати от изпълнението на проекта се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на предприятието за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Обща стойност на проекта: 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и 1 500,00 лв. национално съфинансиране.

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 0878 436623

   icon email spa_trade1@abv.bg

Top