0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

Фирма Спа Трейд ЕООД е официален вносител и дистрибутор за България на 3 испански бранда професионална козметика.

Нашите партньори PLANTAPOL S.L, IBEROCELULOSA MADRILEÑA S.L. и DRV Phytolab Group са високо реномирани компании за производство на първокласна професионална козметика.

С дългогодишна история и доказали се на световния пазар, успешно дистрибутират в над 80 страни по света марките Nirvana&Spa, Paraíso Cosmetics и ANESI Beaute.

Paraíso Cosmetics произвежда широка гама от козметични продукти с ексклузивни и иновативни формулировки. Марката предлага серии за лице, тяло, масаж, както и грижа за кожата след епилация.

Paraíso Cosmetics разработи луксозна линия за лице и тяло SPA PREMIUM, където избра най-мощните и високоефективни активни съставки, за да получи свежи и уникални текстури от своите формули.

Мисията на марката е да постига най-добри резултати, подкрепени от ефективни продукти  в обсега на професионалистите в областта на здравето и красотата. Тези ценности и фирмената философия са признати чрез различни награди като "Златният медал", присъден от Испанската асоциация на професионалистите по имидж (AEDEPI) и "Европейската награда за бизнес управление и иновации" от Асоциацията Европейска икономика и конкурентоспособност.
Paraíso Cosmetics присъства в основните специализирани медии в сектора на козметиката и красотата. Paraíso Cosmetics е спонсор и на конкурса за красота Мис Испания. Марката присъства на важни национални и международни панаири в света на естетиката, провежда обучения и майсторски класове.

Nirvana&Spa е професионалната линия спа козметика, създадена, за да улесни ежедневната работа на уелнес професионалистите в Спа центровете. Философията на марката се фокусира върху значението, което отдава на благосъстоянието и здравето на хората.

Освен традиционната козметика за локално приложение, която произвежда, Nirvana&Spa залага и на една нова концепция за красота ‘’отвътре’’, а именно производството на Нутрикозметика (хранителни добавки, създадени с естествени вещества, които концентрират селекция от природни богатства, като по този начин умножават ефективността си и действат от вътрешността на тялото).

Различните и разнообразни продуктови линии на Nirvana &Spa ги акредитира като един от най-добрите производители на продукти за красота и здраве. Марката предлага 100% качество и чистота, така че леченията с масла, кремове, ексфолианти и т.н. да бъдат напълно ефективни при клиентите.
Различните продуктови линии на Nirvana&Spa обхващат всички области на естетичното лечение, които професионалистите трябва да предложат за цялостно обслужване на своите най-взискателни клиенти. От  2020 г. Nirvana&Spa е част от Plantapol S.L. Фирма разработваща хр. добавки,  диетични, козметични, спортни и спа продукти, заела оптимална позиция на фармацевтичния пазар, както в страната, така и на пазарите в Европа,  Америка, Близкия изток и Африка.

Създадена преди 40 години в Испания, DRV Phytolab Group e компания с богат опит в козметичната индустрия. Предлагането на най-доброто качество и  надеждност се превръща в основната цел на търговската марка DRV Phytolab Group.

Днес DRV Phytolab Group дистрибутира в 110 страни и има свои собствени офиси в Маями, Париж, Хонконг и Чили.

Лабораторията и производството на продуктите са сертифицирани по най-високите международни стандарти за качество. Подборът на активни съставки и формулирането на цялата козметика ANESI е разработен и извършен от отдела за НИРДИ в лабораториите PHYTOLAB, с богат опит в областта на козметичните формулировки. Продукцията се произвежда и опакова  в собствена фабрика, с всички гаранции за качество и съвършенство, което доведе DRV Phytolab Group до превръщането й в един от първите водещи испански производители в професионалния сектор, който получи сертификатите ISO 9001 и GMP.

СПА ТРЕЙД ЕООД разполага с два офис-магазина в гр. София и гр. Русе и извършва дистрибуция с куриерски фирми Спиди и Еконт на територията на цялата страна.

  • Адрес в гр. София: кв. Манастирски ливади - запад, ул. Лъвски рид №14, телефон за контакт: 0878 436 627 
  • Адрес в гр. Русе: ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8, телефони за контакт: 0878 436 623

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

СПА ТРЕЙД ЕООД сключи договор BG16RFOP002-2.073-10827-C01 за предоставяне на финансова безвъзмездна помощ по схема BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

Наименование на проектно предложение: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

Основните цели на проекта са: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Очакваните резултати от изпълнението на проекта се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на предприятието за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Обща стойност на проекта: 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и 1 500,00 лв. национално съфинансиране.

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 200 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

 

   icon map pin Русе, ул. Алеи Възраждане 38

   icon mobile 0878 436627

   icon email spa_trade1@abv.bg

Top