0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

Ръцете горе! Съвети за гладки подмишници!

Щом става въпрос за епилация на подмишници, най-добрият избор за премахване на излишното окосмяване е... Разбира се - кола маската. Защо ли? Постигаш мекота в продължение на седмици, в сравнение с ежедневната досадна употреба на самобръсначката... Това е достатъчен аргумент, не си ли съгласна?

За да си сигурна, че правиш всичко правилно и безупречно, в следващите редове ще ти дадем няколко съвета как да третираш кожата в тази чувствителна зона преди и след кола маска, за да постигнеш идеално гладки подмишници за по-дълго.

Както сме споменавали и друг път, важно е да ексфолираш кожата си преди посещението си при козметик. Това важи и за подпишниците. По този начин "изчистваш" повърхностния слой на кожата от старите клетки, като в същото време ще предотвратиш появата на врастнали косми.

Ако космите са прекалено дълги (повече от 1см.) желателно е да ги намалите, за да сведете до минимум дърпането по време на кола маска. Ако се колебаете как и дали да го направите, попитайте за съвет своя козметик.

Следва измиване под душа със сапун. Подсушете кожата добре. Съветваме те да избягваш употребата на дезодорант преди посещението при своя козметик. Разбира се, ако не искаш да пропускаш тази част от своя тоалет, това не е толкова голям проблем, ако козметикът дезинфекцира и почисти участъка преди нанасянето на кола маската с гел Pre Base, Depileve. Този продукт ще премахне всички остатъци от грим, дезодоранти или изпотяване на кожата.

Не пренебрегвай факта, че употребата на кафе, алкохол или на много захар в деня на епилацията ще увеличи чувството на болка и кървене.

blog6

Козметикът ще анализира кожата ти и ще избере най-подходящия вид кола маска за твоята кожа. Кола маските Extra film от Depileve са идеални за третиране на тази деликатна част от тялото - захващат се силно за кожата и се премахват без лента, като това намалява до минимум раздразненията.

Дръж ръката си възможно най-високо по време на кола маска, така твоя козметик ще може да сведе до минимум усещането за болка и ще премахне ефективно излишното окосмяване.

В края на процедурата, козметикът ще почисти кожата с някой от успокояващите продукти за след епилация на Depileve - Успокояващ крем с лайка, Гел с чаено дърво или Успокояващ крем с див чемшир. За да предотратиш появата на врастнали косми, нанеси веднага от серум-а FOLISAN против подкожен растеж на космите. Прилагай и вкъщи след душ.

Носете по-широка блузка или топ от естествена материя и избягвайте нанасянето на дезодорант след кола маска.

За да увеличите времето на гладките подмишници - нанасяйте от Златния концентрат с екстракт от папаин за забавяне растежа на космите. Бързо ще забележите ефекта му - космите са все по-тънки и растат все по-бавно.

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top