0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

Нека научим малко повече за същността на тази нарастваща тенденция за красота и здраве от нашите партньори Nirvana Spa.

Философията на Професионалната козметична линия на Nirvana Spa се фокусира върху постигане на физическо и психическо благосъстояние на хората,както и в това да улесни работата на професионалистите в областта. Nirvana Spa гарантира 100% качество и чистота на продуктите, така че лечението с масла, кремове, ексфолианти, хранителни добавки и др. да бъде напълно ефективно при клиентите .

Nutricosmetica са продукти, създадени с естествени вещества, които се представят като хранителни добавки и които концентрират селекция от природни богатства, без да променят естествения му състав, като по този начин умножават ефективността си и действат от вътрешността на тялото. Основните съставки на Нутрикозметиката са витамините А, D, Е, К, група В и С, минерали, мастни киселини, антиоксиданти, полифеноли и растителни екстракти, които от своя страна са изключително важни за нормалното функциониране на жизнените процеси в организма.

Основната разлика между Нутрикозметиката и традиционната козметика е, че нутрикозметиката са продукти за перорално приложение, а традиционните козметични продукти се прилагат локално. Локалното приложение ограничава действието на продукта до дермата.

За да бъде гарантиран и дълготраен ефекта в грижата за здраве и красота, Nirvana Spa залага на една нова концепция за красота ‘’отвътре’’, а именно прилагане на традиционна козметика в комбинация с нутрикозметика. Това е т.нар Nutricosmetica, при която активните съставки проникват по по-ефективен начин, чрез пероралното  и локално приложение.

 

Ето и част от съветите на Nirvana Spa :

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top