0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт
Уважаеми клиенти, новите изисквания на НАП към електронните магазини, налагат значителни разходи, които биха оскъпили продуктите ни. За да запазим атрактивни цените си, сайтът ще стане електронен каталог. Можете да поръчвате, като ни изпратите e-mail, да направите поръчка по телефона, или на място в магазина ни в гр.София.
Toggle Bar

Нека научим малко повече за същността на тази нарастваща тенденция за красота и здраве от нашите партньори Nirvana Spa.

Философията на Професионалната козметична линия на Nirvana Spa се фокусира върху постигане на физическо и психическо благосъстояние на хората,както и в това да улесни работата на професионалистите в областта. Nirvana Spa гарантира 100% качество и чистота на продуктите, така че лечението с масла, кремове, ексфолианти, хранителни добавки и др. да бъде напълно ефективно при клиентите .

Nutricosmetica са продукти, създадени с естествени вещества, които се представят като хранителни добавки и които концентрират селекция от природни богатства, без да променят естествения му състав, като по този начин умножават ефективността си и действат от вътрешността на тялото. Основните съставки на Нутрикозметиката са витамините А, D, Е, К, група В и С, минерали, мастни киселини, антиоксиданти, полифеноли и растителни екстракти, които от своя страна са изключително важни за нормалното функциониране на жизнените процеси в организма.

Основната разлика между Нутрикозметиката и традиционната козметика е, че нутрикозметиката са продукти за перорално приложение, а традиционните козметични продукти се прилагат локално. Локалното приложение ограничава действието на продукта до дермата.

За да бъде гарантиран и дълготраен ефекта в грижата за здраве и красота, Nirvana Spa залага на една нова концепция за красота ‘’отвътре’’, а именно прилагане на традиционна козметика в комбинация с нутрикозметика. Това е т.нар Nutricosmetica, при която активните съставки проникват по по-ефективен начин, чрез пероралното  и локално приложение.

 

Ето и част от съветите на Nirvana Spa :

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен каталог

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top