0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт
Уважаеми клиенти, новите изисквания на НАП към електронните магазини, налагат значителни разходи, които биха оскъпили продуктите ни. За да запазим атрактивни цените си, сайтът ще стане електронен каталог. Можете да поръчвате, като ни изпратите e-mail, да направите поръчка по телефона, или на място в магазина ни в гр.София.
Toggle Bar

Тайната на добрият външен вид е да познаваме добре себе си...Освен тон, кожата ни си има и свои подтонове. От съществено значение при избора правилния нюанс фдт е да определим не само тона, но и подтона на кожата. В следващите редове ще се опитаме да ви помогнем да изберете фдтенът Велона, който ще пасва идеално на вашата кожа.

Основният тон на кожата е това, което в ежедневието определяме като тен. Има 4 основни типа : много светъл, светъл, среден, или тъмен.

Подтонът може да се характеризира като определен нюанс под основният тон. Тенът може да се променя в зависимост от излагането на слънце и различни кожни състояния, но подтонът си остава константен.

Независимо дали сме с много светъл тен или с много тъмен, всеки от нас има някой от следните три подтона на кожата: топъл, студен или неутрален. Ето как лесно можем да ги характеризираме.

Топъл подтон - кожата е по-златиста, жълтеникава или прасковена.

За топлите подтонове, добър избор са продуктите със златиста или жълтеникава основа и нюанси като карамел, златно, жълтокафяво кестен, и бежово.

Студен подтон – кожата е по-синкава, червеникава или розовее.

На хладния подтон стоят добре фондьотени с розова, червеникава или синкава база и нюанси като какао, роза, кафеникави и порцеланови.


Неутрален подтон – комбинация от хладни и топли нюанси. За неутралния подтон подходящи са фондьотени с нюанс в гамата бежово, слонова кост, лешник.

Фон дьо тенът Велона е наличен в 4 различни цвята, в зависимост от фототипа кожа, като по – показелен критерий е подтона на вашата кожа , а не тона.

Безспорно най-точното определяне на подходящият цвят е тестването върху кожата. Тъй като Спа Трейд дистрибутора в цялата страна, а офисите ни са 2, на снимката сме се опитали да дадем ориентировъчна характеристика на нюансите, така че да Ви улесним в избора.

Разбира се, при въпроси и колебания ще очакваме да се свържете с нас!

velona 2 ok

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен каталог

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top