0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

Тайната на добрият външен вид е да познаваме добре себе си...Освен тон, кожата ни си има и свои подтонове. От съществено значение при избора правилния нюанс фдт е да определим не само тона, но и подтона на кожата. В следващите редове ще се опитаме да ви помогнем да изберете фдтенът Велона, който ще пасва идеално на вашата кожа.

Основният тон на кожата е това, което в ежедневието определяме като тен. Има 4 основни типа : много светъл, светъл, среден, или тъмен.

Подтонът може да се характеризира като определен нюанс под основният тон. Тенът може да се променя в зависимост от излагането на слънце и различни кожни състояния, но подтонът си остава константен.

Независимо дали сме с много светъл тен или с много тъмен, всеки от нас има някой от следните три подтона на кожата: топъл, студен или неутрален. Ето как лесно можем да ги характеризираме.

Топъл подтон - кожата е по-златиста, жълтеникава или прасковена.

За топлите подтонове, добър избор са продуктите със златиста или жълтеникава основа и нюанси като карамел, златно, жълтокафяво кестен, и бежово.

Студен подтон – кожата е по-синкава, червеникава или розовее.

На хладния подтон стоят добре фондьотени с розова, червеникава или синкава база и нюанси като какао, роза, кафеникави и порцеланови.


Неутрален подтон – комбинация от хладни и топли нюанси. За неутралния подтон подходящи са фондьотени с нюанс в гамата бежово, слонова кост, лешник.

Фон дьо тенът Велона е наличен в 4 различни цвята, в зависимост от фототипа кожа, като по – показелен критерий е подтона на вашата кожа , а не тона.

Безспорно най-точното определяне на подходящият цвят е тестването върху кожата. Тъй като Спа Трейд дистрибутора в цялата страна, а офисите ни са 2, на снимката сме се опитали да дадем ориентировъчна характеристика на нюансите, така че да Ви улесним в избора.

Разбира се, при въпроси и колебания ще очакваме да се свържете с нас!

velona 2 ok

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top