0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

[155] Подаръчен комплект ANESI AQUA VITAL BOX

85,00 лв
Хидратиращ комлект за здрава и сияйна кожа. Хиалуроновата киселина и капсулираната поляризирана вода хидратират всички слоеве на кожата. Соевият протеин обогатява с кислород, за да съживи уморената кожа за здравословен тен.
Споделете в

АКО СТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТ, МОЛЯ РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ / ВЛЕЗТЕ В ПРОФИЛА СИ


Описание на комплекта:

Aqua Vital Detox Trio за дехидратирана кожа, асфиксична, нормална смесена, с тъмен тен, или за всички видове кожа, търсещи ползи от триизмерна хидратация благодарение на новата и сложна активна съставка 3D Hydra APS. Нещо повече, той е обогатен с CellDetox®, активно вещество, което помага да се изхвърлят токсините, натрупани под кожата, засилвайки общия ефект на красота.

3D-Aqua Vital Serum [HA+] 30ml-Максимална доза CellDetox® за детоксикация на клетките и иновативна триизмерна хидратация, за да се създаде уникален източник на влага, който поддържа кожата да изглежда здрава и сияйна.

3D-Aqua Vital Cream [Ha+] 50ml-най-модерният крем, който подхранва кожата от клетките до най-външните слоеве. Вземете ярка, здрава и оживена кожа.

3D Aqua Vital Vidalys Mask 20ml - Емулгирана маска с освежаваща и деконгестантна гел текстура. Изсветлява тена, изглажда текстурата на кожата, овлажнява и детоксикира дълбоко кожата.

Производител: ANESI Lab, Испания

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 200 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

 

   icon map pin Русе, ул. Алеи Възраждане 38

   icon mobile 0878 436627

   icon email spa_trade1@abv.bg

Top