0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

[258] Крем за клетъчно обновяване

60,00 лв
Продуктът е наличен
Cellular Renewal Cream - Крем за клетъчно обновяване.
Стимулира биологичната активност на кожата и подпомага правилното възстановяване на клетките.
Споделете в

АКО СТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТ, МОЛЯ РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ / ВЛЕЗТЕ В ПРОФИЛА СИ

Производител: ANESI, Испания - Продуктът е от серията Cellular 3

Опаковка: 50мл.

Този крем действа чрез стимулиране на клетките с помощта на внимателно подбрани биотехнологични активни съставки за лечение на трите основни научно доказани причини за стареенето на кожата, както и клетъчен интензификатор с фактори на епидермален растеж.

Съдържа:

  • Progeline. Биомиметичен трипептид, извлечен от Elafin: Първата биомиметична активна съставка на пазара, която потиска progerin-а. Този токсичен протеин се натрупва в кожата ни с течение на времето, което води до дефекти в ДНК-то ни и ускоряване на процеса на стареене. Клиничните проучвания показват, ремоделиране на контура на лицето и видимо намаляване на бръчките само за 28 дни.
  • Малцови секрети (Malt Secrets): Мощен антиоксидант, предпазва клетките на кожата от оксидативния стрес, една от основните причини за стареенето на кожата, също така предотвратява появата на петна по кожата. Неговото действие против свободните радикали е доказано в тестове за ефективност.
  • 3GF Комплекс: Стимулира биологичната активност на кожата и подпомага правилното възстановяване и обновяване на клетките. Има възстановяващ, стягащ и анти-ейджинг ефект, стимулира отбранителната система на кожата и изравнява тонуса на кожата на лицето.
  • Биотехнологичен екстракт от Acmella Oleracea: незабавен ефект върху мимическите бръчки. Намалява дълбочината им само за 5 минути. Съдържа голямо количество Spilanthol, молекула, която е доказала, че е бърз и прогресивен мускулен релаксант, който неутрализира микро-напреженията, отговорни за причиняване на мимическите бръчки. Той също така подобрява взаимодействието между клетките и колагеновите влакна, за стягане и уплътняване на дермата.

01 02 1

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 200 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

 

   icon map pin Русе, ул. Алеи Възраждане 38

   icon mobile 0878 436627

   icon email spa_trade1@abv.bg

Top