ЗА КОНТАКТ:  Mobile Phone 2 0878 436627, 0878 436623

facebook icon3 instagram icon 1 copy

0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма Спиди или Еконт, на посочения от клиента адрес за доставка, в съответствие с посочените от Спиди Тарифи за доставка, или Еконт Тарифи за доставка и настоящите Общи условия. За да направите поръчка, трябва да попълните необходимите данни на указаните места.

При възможност доставката ще бъде извършена от куриер в посочения от подателя час на доставка. Ако това се окаже невъзможно, представител на магазина ще се свърже с подателя за уточняване на друг ден и час за доставка.

Условия за БЕЗПЛАТНА доставка в цялата страна:

      А. Професионална козметика:

  • Козметика: поръчки над 200 лв (до адрес на клиента или офис на куриер)
  • Кола маска: поръчки над 200 лв (до адрес на клиента или офис на куриер)
  • Смесени поръчки (козметика + кола маска): минимум 200 лв за козметика или 200 лв за кола маска в поръчката..

      Б. Продукти за домашна грижа:

  • Безплатна доставка при поръчки над 100 лв       
  1. Проблеми при доставка

Ако забавянето на доставката от посочения от Вас период от време, не е по причини, възникнали от страна на клиента, повторната доставка е за сметка на магазина. При нужда от повторно идване на куриер по Ваша доставка по причини, възникнали от Ваша страна, Вие поемате разходите по повторната доставка. Причини от Ваша страна могат да бъдат Вашето или на упълномощен от Вас човек отсъствие, който да приеме доставката и да извърши плащането, когато то е заявено в брой.

  1. Време на доставка

Доставките се извършват от 9.00 ч до 18.00 ч в работни дни и в събота до 13.00 ч.
Доставката на вашите поръчки се изпълнява до 3 (три) работни дни, считано от датата на заявката, ако е направена до 10 часа. Ако е направена след този час, за начало се взима следващия работен ден.

Възможно е стоката да не е на склад (особено в случаите на големи заявки към нашите доставчици в чужбина), тогава срокът за доставка може да се удължи. В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките, срокът също може да бъде удължен.

Услугата по желание на клиента "Доставка във фиксиран час" се заплаща винаги от клиента и трябва да е в интервала 10.30 – 17.30 ч. Стойността на тази услуга се заплаща на куриера. Тази сума не е калкулирана в цената на доставката.

Когато плащането на поръчката е по банков път /платежно нареждане, вносна бележка/, за дата на заявката се счита деня на получаване на сумата по сметката на СПА ТРЕЙД ЕООД.
В този случай служител на www.kozmetikabg.eu ще се свърже с Вас веднага след потвърждението за извършено плащане и ще Ви каже кога ще получите Вашата поръчка.

  1. Начини на плащане:
  • Плащане в брой при доставка – с наложен платеж.

Доставката е до 3 работни дни, считано от датата на заявката. Ако поръчката е заявена след 14.00 ч, за дата на заявката се приема следващия работен ден. При доставка на стоката, плащате дължимата сума на куриера. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.
Услугата по желание на клиента "Доставка във фиксиран час" се заплаща винаги от клиента и трябва да е в интервала 10.30 – 17.30 ч. Стойността на тази услуга се заплаща на куриера.Тази сума не е калкулирана в цената на доставката. Поръчката се плаща при доставка от куриер на фирма Спиди или Еконт.

  • Плащане по банков път

Ако изберете този метод на плащане, можете да извършите банков превод към сметката на уеб сайта www.kozmetikabg.eu. При извършване на поръчка, ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на сумата по сметката на магазина. 
Данни за плащания по банков път:

Получател: Спа Трейд ЕООД
Банка: OББ
Клон: Русе
IBAN: BG16UBBS88881000096493
BIC: UBBSBGSF                                                                             

                                                                                        

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 200 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

 

  icon map pin  : гр.Русе, ул.Алеи Възраждане 38

  phone filled copy copy : 0878 436627

  email 552486 : spa_trade1@abv.bg

Top