0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

anesi 367x367

ПРЕДЛАГА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА ПОВЕЧЕ ОТ 40 ГОДИНИ:

DRV Phytolab group започва своето развитие в бюти индустрията преди четири десетилетия. За това време, компанията се превърна в един от основните производители в областта на професионалното направление на естетиката в Испания, със забележителни марки като ANESI – бяла козметика за лице и тяло; Depileve – кола маска, продукти и аксесоари за професионална епилация; Crisnail – грижа за ръцете, продукти за маникюр и педикюр; Ramason - технологично оборудване за салони за красота и СПА центрове, Sea Bronze, Belfeet и Velona.

 DRV, S.A. group: ПРОЕКТ, ПРЕДСТАВЕН НА 5-ТЕ КОНТИНЕНТА:

Консолидацията в Испания позволява на групата успешно да изнася своите продукти чрез мрежа от дистрибутори в повече от 87 страни по света и да създаде свои дъщерни дружества в Маями САЩ, Париж, Хонг Конг и Сантяго в Чили. Групата има собствени лаборатории ANESI Laboratories и производствени мощности /Phytolab/ в Мадрид, Испания.

DRV, S.A. group: СИМВОЛ НА ГЛОБАЛНАТА ДЕЙНОСТ:

За да предложи най-добрата гаранция за качество, надеждност и ангажираност, глобалната активност се превръща в основна цел на DRV Phytolab group. Тя създава мрежа от инфраструктура, с цел да обхване всички етапи от производството до продажбите: производство на продукти, логистика, обучение, инсталиране на оборудване и техническа помощ с осигуряване последващи действия, свързани с проследяване на продажбите.

ЛИБОРАТОРИИ НА PHYTOLAB

Селекцията на активни съставки и формули на цялата козметика ANESI е разработен от отдел Научноизследователска и развойна дейност. Всички продукти се произвеждат под обстоен контрол на качеството. Phytolab Laboratories е сертифициран по ISO9001 и GMP, което прави компанията лидер в производството на професионална козметика в световен мащаб.

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 200 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

 

   icon map pin Русе, ул. Алеи Възраждане 38

   icon mobile 0878 436627

   icon email spa_trade1@abv.bg

Top