0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

anesi 367x367

ПРЕДЛАГА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА ПОВЕЧЕ ОТ 40 ГОДИНИ:

DRV Phytolab group започва своето развитие в бюти индустрията преди четири десетилетия. За това време, компанията се превърна в един от основните производители в областта на професионалното направление на естетиката в Испания, със забележителни марки като ANESI – бяла козметика за лице и тяло; Depileve – кола маска, продукти и аксесоари за професионална епилация; Crisnail – грижа за ръцете, продукти за маникюр и педикюр; Ramason - технологично оборудване за салони за красота и СПА центрове, Sea Bronze, Belfeet и Velona.

 DRV, S.A. group: ПРОЕКТ, ПРЕДСТАВЕН НА 5-ТЕ КОНТИНЕНТА:

Консолидацията в Испания позволява на групата успешно да изнася своите продукти чрез мрежа от дистрибутори в повече от 87 страни по света и да създаде свои дъщерни дружества в Маями САЩ, Париж, Хонг Конг и Сантяго в Чили. Групата има собствени лаборатории ANESI Laboratories и производствени мощности /Phytolab/ в Мадрид, Испания.

DRV, S.A. group: СИМВОЛ НА ГЛОБАЛНАТА ДЕЙНОСТ:

За да предложи най-добрата гаранция за качество, надеждност и ангажираност, глобалната активност се превръща в основна цел на DRV Phytolab group. Тя създава мрежа от инфраструктура, с цел да обхване всички етапи от производството до продажбите: производство на продукти, логистика, обучение, инсталиране на оборудване и техническа помощ с осигуряване последващи действия, свързани с проследяване на продажбите.

ЛИБОРАТОРИИ НА PHYTOLAB

Селекцията на активни съставки и формули на цялата козметика ANESI е разработен от отдел Научноизследователска и развойна дейност. Всички продукти се произвеждат под обстоен контрол на качеството. Phytolab Laboratories е сертифициран по ISO9001 и GMP, което прави компанията лидер в производството на професионална козметика в световен мащаб.

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 0878 436623

   icon email spa_trade1@abv.bg

Top