0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

[258] Крем за клетъчно обновяване

55,00 лв
Продуктът е наличен
Cellular Renewal Cream - Крем за клетъчно обновяване.
Стимулира биологичната активност на кожата и подпомага правилното възстановяване на клетките.
Споделете в

АКО СТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТ, МОЛЯ РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ / ВЛЕЗТЕ В ПРОФИЛА СИ

Производител: ANESI, Испания - Продуктът е от серията Cellular 3

Опаковка: 50мл.

Този крем действа чрез стимулиране на клетките с помощта на внимателно подбрани биотехнологични активни съставки за лечение на трите основни научно доказани причини за стареенето на кожата, както и клетъчен интензификатор с фактори на епидермален растеж.

Съдържа:

  • Progeline. Биомиметичен трипептид, извлечен от Elafin: Първата биомиметична активна съставка на пазара, която потиска progerin-а. Този токсичен протеин се натрупва в кожата ни с течение на времето, което води до дефекти в ДНК-то ни и ускоряване на процеса на стареене. Клиничните проучвания показват, ремоделиране на контура на лицето и видимо намаляване на бръчките само за 28 дни.
  • Малцови секрети (Malt Secrets): Мощен антиоксидант, предпазва клетките на кожата от оксидативния стрес, една от основните причини за стареенето на кожата, също така предотвратява появата на петна по кожата. Неговото действие против свободните радикали е доказано в тестове за ефективност.
  • 3GF Комплекс: Стимулира биологичната активност на кожата и подпомага правилното възстановяване и обновяване на клетките. Има възстановяващ, стягащ и анти-ейджинг ефект, стимулира отбранителната система на кожата и изравнява тонуса на кожата на лицето.
  • Биотехнологичен екстракт от Acmella Oleracea: незабавен ефект върху мимическите бръчки. Намалява дълбочината им само за 5 минути. Съдържа голямо количество Spilanthol, молекула, която е доказала, че е бърз и прогресивен мускулен релаксант, който неутрализира микро-напреженията, отговорни за причиняване на мимическите бръчки. Той също така подобрява взаимодействието между клетките и колагеновите влакна, за стягане и уплътняване на дермата.

01 02 1

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 200 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 0878 436623

   icon email spa_trade1@abv.bg

Top