0
Няма продукти в кошницата!
ъпдейт
Уважаеми клиенти, новите изисквания на НАП към електронните магазини, налагат значителни разходи, които биха оскъпили продуктите ни. За да запазим атрактивни цените си, сайтът ще стане електронен каталог. Можете да поръчвате, като ни изпратите e-mail, да направите поръчка по телефона, или на място в магазина ни в гр.София.
Toggle Bar

[118] Избелваща кола маска Cerazyme

Продуктът е наличен
Нова ексклузивна, патентована избелваща формула за кола маска на Depileve –изсветлява и изравнява тенa на кожата. Съдържа: Alpha-Arbutin, White Mulberry, подсилени с Gatuline® Spot-Light, Japanese Mandarin Peel, Karite Butter и масло от маково семе. Добавен е и слънцезащитенфилтър SPF 20 за защита от UV лъчите. Опаковка от 400гр.

Можете да направите поръчка като:

Изпратите e-mail на :
- spa_trade@mail.bg или spa_trade@abv.bg
- по телефона:
0878 436627 – офис гр.София
0878 436623 – офис гр.Русе
- на място в магазина ни в гр.София:
кв. Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

Споделете в

Опаковка: 400гр.

Нова ексклузивна, патентована избелваща формула за кола маска на Depileve –изсветлява и изравнява тенa на кожата. Съдържа: Alpha-Arbutin, White Mulberry, подсилени с Gatuline® Spot-Light, Japanese Mandarin Peel, Karite Butter и масло от маково семе. Добавен е и слънцезащитенфилтър SPF 20 за защита от UV лъчите. 

Епилация с ленти. 

Голямото предизвикателство при днешните козметични терапии за избелване на кожата, е как активните съставки да проникват до най-дълбоките слоеве на кожата, за да „размият“ петната (дори най-дълбоките) и да прояснят кожата за "порцеланов" тен.

Гамата CERAZYME® DEPILBRIGHT е първата в света, способна да пренася избелващите активни съставки до по-дълбоките слоеве на кожата, за да се направи терапия с наистина ефективно избелване на кожата.

Когато топлата кола маска се нанесе, първо действа като маска, за да се разширят порите и  да се увеличи кръвния поток, създавайки хиляди микро канали, чрез които активните съставки се разпространяват и абсорбират.

Всичко това е в допълнение към перфектно и безболезнено премахване на всички косми. Тази специална кола не се залепва към кожата, която я прави идеална за деликатните и чувствителни зони за всички етнически кожи.

ЕКСКЛУЗИВНА ФОРМУЛА с GATULINE® SPOT-LIGHT, алфа-арбутин, екстракт от бяла черница, масло от карите и много други.

Избелва, изравнява цвета на кожата, размива кожни дефекти, изсветлява кожата като същевременно ефективно премахва всички косми.

Кои области могат да се третират с CERAZYME® Depilbright?

Отстраняване на окосмяване по лицето:

• Епилация на горната устна, която минимизира образуването на тъмни петна, особено по време на бременност, благодарение на активните съставки за избелване на кожата.

• Ярки и красиви вежди. Оформете веждите и изчистете космите от горния клепач, като същевременно се предотвратява образуването на петна и се освежава кожата.

• Ефективно отстранява черните точки и космите по носа и косата, като изсветлява цвета на кожата.

• Премахва косъмчетата по брадичката, бузите и челото. Всички активни съставки заедно: Gatuline® Spot Light, Alpha-Arbutin, екстракт от бяла черница и екстракт от кора на Сацума (Citrus Unshiu) произвежда до незабавен ефект на освежаване на кожата на лицето, за „порцеланов“ вид.

Интимна ЕПИЛАЦИЯ

• Мишници. Деликатна и безболезнена епилация, която изсветлява кожата под мишниците, за копринено усещане и мекота. Помага за предотвратяване на червени петна, благодаре на активните съставки, използвани по време на процедурата.

• Бикини зоната също ще бъде без тъмни петна и подкожни косъмчета, благодарение на тази епилация на деликатна кожа с изсветляващ ефект.

• БРАЗИЛСКА епилация. Маската е с много ниска температура за удобно и безболезнено премахване на космите. Изсветлява тена на кожата в интимната област, благодарение на коктейла от активни съставки в кола маската.

• HOLLYWOOD BRIGHT. Уникално освежаване/избелване на кожата след епилация на цялата интимна област. Открийте отново кожата мека, като бебешка.

ЕПИЛАЦИЯ НА ТЯЛО

• Ръце. Нежно премахва космите и изсветлява цвета на кожата. Кожата е защитена с SPF20 за предотвратяване на зачервяване при излагане на слънце.

• Петна по ръцете. Елиминира космите, като размива петната, които често се появяват по ръцете и също предотвратява появата на нови в бъдеще.

• ½ крака. Покажи по-чиста кожата на краката си, дълбоко подхранена и хидратирана.

• Цели крака. Ефективно и безболезнено обезкосмяване за мека и по-бяла кожа. Насладете се на свойствата на коктейла на избелване на кожата, в съчетание с маслата от карите и от маково семе, за копринено мека кожа.

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен каталог

icon3 Условия на доставка

   icon map pin София, Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 14

   icon mobile 0878 436 627 

   icon email spa_trade@abv.bg

   icon map pin Русе, ул. Олимпи Панов 19, ет.2, офис 8

   icon mobile 082 820 078 ; 0878 436 623

   icon email spa_trade@mail.bg

Top