0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

[047] Професионална клетъчна терапия за лице CELLULAR 3 Age Control

Продуктът е наличен
Споделете в

АКО СТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТ, МОЛЯ РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ / ВЛЕЗТЕ В ПРОФИЛА СИ, ЗА ДА ВИДИТЕ ЦЕНАТА СИ

Професионален комплект за 4 бр терапии

CELLULAR 3 е професионален комплект терапия за лечение на всички симптоми, отговорни за стареенето на кожата: бръчки, липса на тонус, пъпки, неравна текстура, дехидратация, липса на свежест  и т.н... Лечението е на базата на 3 фактори за стареенето, формулирани в  биотехнологични активи, биомиметични и капсулирани  липозоми.

Доказани резултати:
80% е отбелязано значително подобрение.
93% повече еластичност.
82% смятат кожата им за по-стегната.

Ефектът на комплекта се основава на обновяване на кожата с  ензимна ексфолиация с АНА (алфа хидрокси киселини), последвано от клетъчна стимулация чрез концентрирана субстанция от внимателно подбрани биотехнологични активни съставки, които да се справят с трите основни причини за стареене на кожата.

Комплектът съдържа единични дози от:
1. Пилинг Cellular 3 Peel – 4 ml
    * Нано хидрокси киселини: комбинация от различни киселини: гликолова, млечна, лимонена, олеинова и палмитинова.
    * Keratopeel: Ензимен ексфолиант

2. Концентрат Cellular 3 Concentrate – 5 ml
    * Progeline: Предотвратява клетъчното увреждане на ДНК.
    * Малцови тайни: Антиоксидант.
    * Комплекс 3GF: Комбинирани 3 растежни фактора

 3. Маска Cellular Mask – 8 ml
    * Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло.

 4. Серум 3GF Cellular Booster Serum – 3 ml
    * Комбинация от 3 фактора на едидермален растеж, капсулирани в липозомна форма

  5. Kрем за клетъчно обновяване Cellular 3 Renewal Cream – 5 ml
     * Прогелин.
     * Малцови тайни.
     * 3GF комплекс.
     * Екстракт от Acmella Oleracea: незабавен ефект върху мимическите бръчки.

Основни активни съставки в комплекта:

 • Progeline™- биомиметичен трипептид, извлечен от Elafin, който оформя овала на лицето. Progerin-ът е токсичен протеин, който се натрупва в клетките ни и който, с течение на времето, причинява дефекти в нашето ДНК, като по този начин ускорява процеса на стареене.

Progeline-ът е първата активна съставка на пазара, способна да потиска синтеза на progerin, а също така да осигури защита на извънклетъчната матрица (ЕСМ) и пряко да участва в забавяне процеса на клетъчното стареене. Тя клинично подобрява признаците, свързани с процеса на стареене: увиснала кожа, липса на тонус, бръчки и т.н.

 • Eкстракт от малц, който служи да изсветли тъмните петна - 100% чист полифенол супер антиоксидант, извлечен с помощта на биотехнология от екстракт от малц чрез патентован процес, за да се гарантира, молекулна чистота и ефективност.
  - Ефективно неутрализира свободните радикали, като по този начин се възпрепятства увреждането на клетките.
  - Ограничава окисляването на клетъчната структура, пряко запазва нейната жизненост.
  - Потиска синтеза на меланин.
 • 3 вида клетъчни растежни фактори с проникващи свойства. 3GF Complex е изключителна комбинация от много чисти растежни фактори, получени с помощта на най-новите био-инженерни техники. Те се синтезират в растенията, като по този начин се гарантира активна съставка, която е 100% био-безопасна и доказано не е от животински произход. С пълната си биологична съвместимост и научно доказана ефективност, чрез факторите на растежа, които се съдържат в 3GF Complex-а, благодарение на уникалната си формула от капсулирани липозоми, разкриваме обновена кожа, намалена дълбочина на бръчките и минимизирани пори.
  3GF Complex:
  - Третира окислението и гликирането, чрез способността си да стимулира нов колаген и да синтезира фибронектин, помага да намалява броя на бръчките и тяхната дълбочина.
  - Стимулира клетъчното възстановяване и стягане на кожата.
  - Стимулира имунната система, чрез намаляване на чувствителността на кожата.
  - Намалява възпалението.
  - Увеличава миграцията на кератиноцитите и пролиферацията на фибробласти, като по този начин подобрява възстановяването на кожата и подмладяването й.
  - Потиска образуването на меланин, до значително намаляване на дефектите, с перфектна поносимост на кожата.

       ПРОТОКОЛ ЗА РАБОТА:

 1. Почистете лицето (включително очите и контура на устните) и шията с Aqua Vital Mousse Radiance, смесен с кислороден лосион Aqua Vital 3D Aqua Toner. Почистете с мокра или суха кърпа.
 2. Натиснете буталото на Cellular 3 PEEL флакона (стъклено флаконче), за да смесите праха с ензимните AHA. Разклатете добре и приложете с помощта на плоска четка (ветрило) върху лицето и шията, като избягвате зоната около очите и устните. Оставете за 5 минути е след това почистете с кърпа, навлажнена с кислороден лосион Aqua Vital 3D Aqua Toner.
 3. Отворете Cellular 3 CONCENTRATE и изсипете съдържанието в купа. Нанесете с помощта на плоска четка на лицето, шията и гърдите.
 4. Направете лицев масаж за 7-10 мин., може да използвате масажен крем за лице ANESI. Cellular 3 CONCENTRATE може да вкарате и с апаратура.
 5. Почистете кислороден лосион Aqua Vital 3D Aqua Toner.
 6. С помощта на четка ветрило, нанесете на тънък слой 3 Cellular MASK върху третираната зона. Избягвайте зоната около очите и устните След 15 минути, отстранете с кърпи, напоени с топла вода.
 7. Върху чистата кожа, нанесете с леки масажни движения серума 3GF CELLULAR BOOSTER до абсорбиране.
 8. Завършете терапията с прилагането на крема за клетъчното обновяване Cellular 3 Renewal cream, който обединява всички активни съставки на линията продукти, като дава финален завършек на борбата със стареене на кожата.

Честота на терапията: на две седмици

Продукт за домашна грижа: Cellular 3 Renewal cream 50ml

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 200 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

 

   icon map pin Русе, ул. Алеи Възраждане 38

   icon mobile 0878 436627

   icon email spa_trade1@abv.bg

Top