0
Няма продукти в кошницата!
Обнови

[63] Дермо пийл Обновител (DERMO PEEL RENEWAL), сила #3

Продуктът е наличен
Сила № 3 (DERMO PEEL RENEWAL) Дермо пийл Обновител: Ново допълнение, специално формулирано за кожни проблеми като стареенето или хиперпигментация, която изисква по-дълбок пилинг и клетъчна регенерация.
Dermo peel Renewal N 3 има както действие на микродермабразио,така и действие на химически пилинг
Действието "Химически пилинг" е комбинация от ГЛИКОЛОВА киселин
САЛИЦИЛОВА киселина и АНА
Химическото действие премахва мъртвата кожа от повърхността на кожата, което води до подобряване текстурата на кожата, изсветлява пигментните петна и подобрява линиите на бръчките.
Споделете в

АКО СТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТ, МОЛЯ РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ / ВЛЕЗТЕ В ПРОФИЛА СИ

Професионална опаковка с 6 бр. терапии.
Терапиите Dermo Peel Professional Treatments дават видими впечатляващи резултати още след една процедура, но за най-добри резултати препоръчваме курс на лечение.

Всяка отделна терапия се предлага в запечатани измерени дози, които да се активират по време на процедутара, за да се гарантира, че съставките са запазени за максимална ефикасност. Работата с внимателно подбраните активни вещества в точни мерки също гарантира, че имате правилното количество разтвор за пилинг за извършване на експертна терапия. Ефективният пилинг се получава поради действието на микрокристали от сладководен планктон.

Терапиите Dermo Peel Professional Treatments дават видими впечатляващи резултати още след една процедура, но за най-добри резултати препоръчваме курс на лечение.

УКАЗАНИЯ ЗА ЧЕСТОТАТА НА ПРОЦЕДУРИТЕ:
* Препоръчителен курс от 4-8 повтарящи се процедури на всеки 10-14 дни (в зависимост върху състоянието на кожата)
* Направете пилинг на кожата 7-10 дни преди други процедури за лице, за да подобрите резултатите.
* Поддръжка: 3-4 процедури годишно (при смяната на сезона)
* Пилинг процедурите могат също да се редуват с други Anesi процедури за лице за индивидуална грижа за кожата.
* При третиране на кожа, склонна към акне, може да възпали кожата по време на първите процедури, тъй като тя се очиства. До третата процедура може да се очаква значително подобрение.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:
- Не нанасяйте твърде близо до очите и не нанасяйте върху устните.
- Внимавайте с нанасянето на пилинга върху по-деликатните зони.
- Не използвайте върху изгорена от слънцето кожа, розацея или силно възпалена съдова кожа. Всеки, който взема Roaccutane и подобни предписани лекарства, или всякакви лекарства и продукти, които причиняват изтъняването на кожата, не трябва да да се третира. Кожата при диабет трябва да се третира внимателно, и може да изисква разрешение от лекар.
- Ако не сте сигурни дали лечението е подходящо за кожата на вашия клиент поради медицински причини, помолете клиента си да получи съвет от лекар/дерматолог.
- По време на терапията проверявайте усещането за белене на кожата. Нормално е да се усеща изтръпване, но ако е много неприятно или кожата ви изглежда много зачервена, трябва да се премахне пилинга.
- Следвайте препоръчителните времена на протокола, но адаптирайте според нуждите кожна реакция. При първата процедура може да е необходимо да се намали времето и постепенно се увеличава в хода на лечението. Не търкайте прекалено много кожата, прекомерното търкане може да наруши кожната бариера.
- Внимавайте, когато отстранявате пилинг разтвора.

ПОСЛЕДВАЩА ГРИЖА:
- Микрокристалите продължават да работят и след третирането и се усещат върху кожата до 48 часа.
- Избягвайте докосване на кожата.
- Избягвайте всяка дейност, която причинява зачервяване или топлина на кожата (упражнения, пара, сауна).
- Избягвайте напълно излагането на слънце. SPF30-50 трябва да се използва всеки ден през следващите седмици след лечението, за да се избегне увреждане и хиперпигментация.
- Препоръчайте домашна грижа Anesi Lab според изискванията на кожата. Нежното почистване и възстановяващият серум заедно с SPF са от съществено значение!

Сила № 3 (DERMO PEEL RENEWAL) Дермо пийл Обновител:
Дълбок пилинг на кожата с фитопланктон, алфа и бета хидрокси киселини специално за стареещата кожа, при дълбоки бръчки, увреждане от слънцето и проблеми с хиперпигментацията. Активните вещества са специално формулирани за възстановяване на повърхността на кожата, рафиниране на текстурата и разкриване на нови клетки за сияен, по-млад тен.
Включването на мощни киселини позволява ефективен пилинг без необходимост от прилагане на такива движения за активиране. Той е идеален за изтъняване на стареещата кожа или увредената от слънцето кожа, които са по-деликатни.
Този пилинг съдържа киселини във формулата и има както действие на „микродермабразио“, така и a химически пилинг действие. Нивото на pH е 3-3,5.

Предимства:
Незабавни и дългосрочни резултати.
Обновява за по-здрава кожа и много повече равномерен тон.
Може да се използва със или без „втриващи“ движения

Комплектът съдържа
:
1. Пилинг пудра 2g
2. Пилинг лосион 10ml
3. Памучна лист маска

Пилинг пудрата съдържа:
Планктон
: Микроскопични кристали, богати на силициев диоксид, създават дълбок ефект на микроабразия, който продължава да работи 2 дни след процедурата. Насърчава повторния растеж на епитела за здрава кожа. Отличен в лечениеto на пъпки, акне и петна.

Пилинг лосионът съдържа:
Glypure™ Стимулира клетъчната активност, за да подобри външния вид на увредената от слънцето кожа и бръчките за по-ярка, по-еластична кожа с по-малко пигментация.
Смес от АХА киселини (маракуя, лимон, ананас, грозде): Нежният пилинг премахва сухите лющещи се мъртви кожи.
Салицилова киселина: Омекотява и разхлабва мъртвите кожни клетки, за да озари и подмлади кожата, чрез стимулиране на клетъчното обновяване и избледняване на тъмните петна.

Продължителност на процедурата: 50 мин

Препоръки:
Препоръчва се за увредена от слънцето кожа, при проблемна хиперпигментация и за намаляване на дълбочината на бръчките. Не използвайте върху свръхчувствителна, възпалена кожа.
Терапия с дълбок пилинг, която може да се използва по 2 начина (с или без масажни движения), за да изплува отново кожата и да се засили регенерацията на клетките, за сияен и гладък тен.
Започнете всяка процедура с Anesi Welcome масаж.

Протокол:

Фаза

Продукт

Действие


Почистване

5-7 мин

Почистващо мляко: масажирайте лицето и врата и махнете с кърпа или вода.


Кислороден Мус Радианс
: смесете 2 напомпвания с кислороден 3-D Aqua Toner и масажирайте в кожата. Махнете с топла вода.


3-D Aqua Toner

Нежно премахва грима, включително от очите и устните.


Освежаващ почистващ продукт, за дълбоко почистване. 
Хидратира и възстановява pH


Пилинг
     10-12 мин

Пилинг пудра №3 и Пилинг лосион

Изсипете съдържанието на Пилинг пудрата в купичка и добавете Пилинг лосиона. Смесете, до образуване на пилинг разтвор. Бързо и внимателно нанесете с четка ветрило, (избягвайте очния контур и устните) първо върху местата, които най-много се нуждаят от пилинг. Нанесете останалото по лицето и накрая по шията.

Оставете така за 7 мин.

Проверете кожата и ако няма зачервяване, оставете за още 5 минути.


В зависимост от кожата е възможно да се увеличи времето за действие на пилинга, но не и при първата процедура.

ПО ИЗБОР: Масажирайте с кръгови движения зоните, където кожата е „по-дебела“, дълбоки бръчки или слънчеви петна (уверете се, че ръцете ви са защитени с латексови ръкавици) Не прекалявайте с триенето по кожата и избягвайте триенето върху чувствителните зони.

Внимателно отстранете маската с шпатула и след това с меки кърпи накиснати в хладка вода.

Отстранява външните кожни клетки и отломки, за изглаждане и прецизиране текстурата на кожата. Подсилва клетъчната регенерация.

N.B.: Не използвайте върху увредени или чувствителни зони. Избягвайте контакт около очите. Изплакнете очите незабавно, ако продуктът попадне вътре очите.


Хидратация и оксигенация

15 мин

Нанесете дебел слой от Кислороден гел Aqua Vital Oxygenating Gel. Оставете за 10 мин и после леко махнете с шпатула. (Клиентът трябва да усети охлаждащо „боцкане”).

Подгответе памучната лист маска (включена е), като я намокрите с 3-D Aqua Toner. Сложете я върху лицето и оставете за 5 мин.

Махнете лист маската, като я използвате за да почистите лицето. Внимателно подсушете кожата.

Успокоява кожата и насърчава възстановяването й. Подобрява клетъчната оксигенация.


Хидратира и успокоява. Нежно премахва останалия гел и пилинг разтвор от кожата.

Защита

Нанесете серум Aqua Vital и/или хидратиращ крем, който е най-подходящ за кожата. Нанесете слънцезащитен крем SPF30 или SPF50 за защита кожата от UV излагане.

 

icon1 Безплатна доставка при поръчка над 200 лв.

icon1 Общи условия за ползване на електронен магазин

icon3 Условия на доставка

 

   icon map pin Русе, ул. Алеи Възраждане 38

   icon mobile 0878 436627

   icon email spa_trade1@abv.bg

Top